keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Helppo Aioli eli Valkosipulimajoneesi

Helppo Aioli eli Valkosipulimajoneesi

2-3 Valkosipulinkynttä
2 tl Dijon Sinappia
1 Kananmuna
1/2 Sitruunan mehu
hieman Valkopippuria
ripaus Suolaa
2 dl Rypsiöljyä (huoneenlämpöistä)

Paloittele hieman Valkosipuleita, lado kaikki ainekset sauvasekoittimen kapeaan kannuun.
Laita sauvasekoitin kannuun, terä kiinni kannun pohjaan. Käynnistä sekoitin, ja nosta sitä vähitellen kohti pintaa. Tarkista maku! Valmis!

Ohjeesta tulee n.3-4 desiä.

Sopii Lihalle, Kanalle, Kalalle, Äyriäisille, Kasviksille, Leivälle, Levitteeksi,  Keittoon, Dipiksi, Kastikkeeksi, Tahnoihin.... Vain mielikuvitus on rajana! NAM!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti