Minä

Oma valokuva

Morttelia paukuttaa rennosti Porilainen
(Nakkilalaiskankaanpääläinen) eukko,
Joka rakastui jo lapsuudessaan syvästi ruokaan.
Taustalta löytyy hotelli-, ravintola-, ja suurtalousalan,
ravintolakokin ja
leipuri-kondiittorin koulutus.
Lisäksi 2004 MAKU lehden vuoden kotikokkaaja voitto!
Näillä mennään !!!!

Piia

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Pekoni-Parsakaali Salaatti Cashewpähkinöillä

Pekoni-Parsakaali Salaatti Cashewpähkinöillä

1 (n.400g) Parsakaali
Ihana Salaatti josta saa Sokerin vaihtamalla Makeutusaineeseen Karppiversion!
1 Punasipuli
1 dl Cashewpähkinöitä
1 pkt Pekonia

Kastike
1.5 dl Täysmajoneesia (itsetehtyä tai esim. Hellmanns)
1/4 dl Sokeria
1 rkl Valkoviinietikkaa
0,5-1 tl Mustaapippuria

Paloittele pesty Parsakaali ronskeiksi paloiksi varsineen. Hienonna Sipuli. Kuutioi Pekoni ja paista rapeaksi, jäähdytä ja valuta paperin päällä.
Tee kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
Yhdistä Parsakaaali, Sipuli, Pähkinät ja Pekoni sekä Kastike.
Anna tekeytyä vähintään tunti, tarkista maku! NAM!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti