torstai 27. marraskuuta 2014

Kylmäsavulohikeitto koskenlaskijalla

Meidän Perheen kestosuosikki jo vuosia, nopea tehdä varsinkin jos "oikaisee" pakastesuikaleilla! 


Kylmäsavulohikeitto koskenlaskijalla 3-4:lle

8 dl        Vettä
1             Kalaliemikuutio

2 pss (a´`250 g) kasvissuikaleita, pakaste
TAI
 4-5         Perunaa, kuutioina + 1 pss keittojuureksia

n. 200g    Kylmäsavulohta, kuutioina/suikaleina
4-6          Valkopippuria
4-6           Mustapippuria
                Suolaa
1/2 pkt     Koskenlaskijaa voimakasta
1 nippu    Tilliä

Kiehauta vesi, lisää mausteet ja kasvikset. Anna hautua kunnes kasvikset ovat kypsiä 10-15 min. . Lisää juusto pieninä kuutioina, juuston liuettua (juuston voi myös sulattaa tilkassa vettä erikseen niin ei tarvitse niin kovasti sekoitella keittoa "muhjuksi") lisää tilli ja kalat, anna hautua vielä muutama minuutti. Tarkista maku ja lisää nestettä tarvittaessa.

2 kommenttia:

  1. Ihania ohjeita vaikka miten paljon. yksi ongelma vain: Tuo punainen fontin väri katoaa tuonne taustaan ja on vaikea lukea. Kaikella kunnioituksella :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Kaikki vinkit ovat aina tervetulleita :)

    VastaaPoista